top of page

Hi, ik ben Nienke

Mijn naam is Nienke Markus, en ik ben een grafisch vormgever uit Rotterdam.

 

Ik heb ervaring in zowel het commerciële als maatschappelijke aspect van het vakgebied design. Mijn doel is altijd om het beste uit een merk te halen en dit te vertalen naar een visueel ontwerp.

 

Mijn ontwerpen staan bekend om hun vrolijkheid en kleurrijkheid, wat mijn persoonlijkheid weerspiegelt. Met de design thinking methode denk ik kritisch in het proces. Het eerste idee is niet altijd het beste idee. Mijn werkwijze omvat het ontwikkelen van een concept en teruggaan naar de testfase. Op deze manier ben ik voortdurend bezig om het beste resultaat te bereiken en te zorgen voor een sterk concept en passende media.

 

Het genieten van het eindresultaat aan het einde van de dag geeft mij de meeste voldoening. Hieruit haal ik al mijn passie en doorzettingsvermogen.

 

Op dit moment ben ik werkzaam als grafisch vormgever bij Daan B.V. Ik ben afgestudeerd aan St. Joost School of Art and Design in Breda, waar ik de studie New Design and Attitudes heb afgerond. Daarvoor heb ik de studie Art en Design afgerond aan het Grafisch Lyceum Rotterdam.

 

Door mijn leergierigheid ben ik voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het leren van motion design. Bovendien ben ik altijd geïnteresseerd in nieuwe technologieën en maak ik ook 3D-ontwerpen.

Skills

Adobe Creative Cloud:

Illustrator/ InDesign/ Photoshop/
Premiere Pro/ After Effects/ Lightroom

Blender

Grafisch ontwerp
Ruimtelijk ontwerp
3D modelen

Opleidingen

St Joost School of Art & Design: 

New Design And Attitudes (2018 – 2022)

Grafisch Lyceum Rotterdam: 

Mediavormgeving: Art en Design (2014 – 2018)


 

Vaardigheden

Time management

Kritisch denken

Doorzettingsvermogen
Geduldig

Ondersteunend

Strategisch
Leergierig
Creatief

Werkervaring

Daan B.V.

Grafisch vormgever 2022- heden

POLYMORF

Stagiaire Additional Designer (2021)

Zita Creatives
Grafisch Vormgever (2018 – 2020)

Zita Creatives

Stagiaire Grafisch Vormgever (2016 – 2017)

bottom of page