top of page

Stage: Zita Creatives

Tijdens mijn stage bij Zita Creatives heb ik gewerkt aan huisstijlen voor bedrijven in het Westland. Daarnaast ook diverse andere opdrachten gedaan.

Juva energy support

JUVA is de holding van Westland Infra, Anexo en Capturam. Doordat de holding alle bedrijven verbind is daar het idee ontstaan een verbintenis te maken tussen de letters. Door te spelen met verschillende schetsen en uitwerkingen is dit het definitieve logo geworden. De letters staan symbool voor de vier bedrijven elk los van elkaar maar toch weer verbonden. De kleur blauw staan voor de associaties: vertrouwen en duidelijke communicatie. 

Schermafbeelding 2022-09-20 004524.png

JUva huisstijl

Het visitekaartje voor Juva, verder gegaan met het beeldmerk. In verschillende composities het beeldmerk neergezet. Dit zet ook de toon voor de huisstijl.

Logo capturam

Schermafbeelding 2022-09-20 004236_edited.jpg

Het bedrijf Capturam staat voor innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf is onderdeel van Westland Infra Group. De vorm van het beeldmerk is afgeleid uit de gulden snede, ook heeft het de vorm van een draaikolk en komma, dit is gemaakt met de associatie van oneindigheid en innovatie, het kenmerk van het bedrijf. De kleur groen staat voor innovatie en duurzaamheid en de kleur paars staat voor ambitie.

Anexo flyers

Leaflets voor Anexo. Hierbij is ook een proces te zien naar het eindproduct. Dit is opgemaakt vanuit de huisstijl van Anxo. De witte en blauwe balken zijn daarin een belangrijk element.

Codema

Codema catalogus voor tuinbouw producten. De catalogus heeft een zakelijke vormgeving met veel uitleg en verhaal over de diverse producten.  

Anexo

Visitekaartje en banner van Anexo. Door het beeldmerk te verwerken in de vormgeving is het een abstract beeld geworden dat dient als achtergrond. De banner is vooral afgeleid van de flyer en komt weer overeen met de huisstijl. Het gaat hier vooral om duidelijkheid in één oogopslag. 

Schermafbeelding 2022-09-20 004826.png
Schermafbeelding 2022-09-20 004839.png

Beursstands

Naast huisstijlen, heb ik ook een aantal ontwerpen gemaakt voor beursstands. Het doel van het ontwerp was om in één oogopslag duidelijk welk bedrijf het is en wat ze te bieden hebben.

Beursstand_Bea.jpg
Beursstand_Van_Aalst.jpg
bottom of page